Drobny druk

Usuń swoje zdjęcia i dane

To jest tłumaczenie. W razie rozbieżności z wersją angielską, wiążąca jest wersja angielska.

DisCam nie posiada kont, więc nie ma konta do usunięcia. Wszystko, co przechowuje DisCam (Twoje zdjęcia, odbitki, rolki, stosy i ustawienia), znajduje się tylko na Twoim telefonie. Nie przechowujemy kopii na żadnym serwerze, więc usunięcie danych leży całkowicie w Twoich rękach. Jeśli masz DisCam Pro, zobacz koniec tej strony.

Usuń zdjęcie

  1. Otwórz zdjęcie w swojej bibliotece.
  2. Stuknij przycisk opcji w prawym górnym rogu i wybierz Usuń zdjęcie.
  3. Potwierdź. Zdjęcie zostanie usunięte z każdej rolki i stosu.

Usuń rolkę

  1. W swojej bibliotece przełącz się na Rolki i otwórz rolkę.
  2. Stuknij przycisk opcji i wybierz Usuń rolkę.
  3. Potwierdź. Zdjęcia z rolki, które nie znajdują się w żadnym stosie, również zostaną usunięte. Zdjęcia, które dodałeś do stosów, pozostaną w nich.

Rolki załadowanej w aparacie nie można usunąć, dopóki jej nie skończysz lub nie załadujesz nowej rolki.

Usuń stos

  1. W swojej bibliotece otwórz stos z zakładki Stosy.
  2. Stuknij przycisk opcji i wybierz Usuń stos.
  3. Potwierdź. Zdjęcia, które znajdują się tylko w tym stosie, również zostaną usunięte. Zdjęcia należące do rolki pozostaną w niej.

Wymaż wszystko

  1. W swojej bibliotece stuknij przycisk ustawień (koło zębate).
  2. Stuknij Wymaż wszystkie zdjęcia, a następnie Wymaż wszystko, aby potwierdzić.

To usunie każde zdjęcie, rolkę i stos z DisCam. Tej czynności nie można cofnąć. Darmowe rolki, które już załadowałeś, nie wrócą.

Odinstalowanie aplikacji

Usunięcie DisCam z telefonu usuwa wszystko, co zostało tam zapisane. Jeśli twój telefon tworzy kopie zapasowe danych aplikacji (na przykład w iCloud lub Google), kopia może pozostać w tej kopii zapasowej, dopóki nie zostanie ona zastąpiona lub usunięta.

Zdjęcia, które zapisałeś lub udostępniłeś

Odbitki zapisane w Twojej bibliotece zdjęć lub udostępnione innym aplikacjom nie są już przechowywane przez DisCam. Usunięcie ich w DisCam nie usuwa tych kopii, więc usuń je w swojej aplikacji Zdjęcia lub galerii, albo w aplikacji, w której je udostępniłeś.

Jeśli masz DisCam Pro

Usunięcie zdjęć lub aplikacji nie anuluje Twojej subskrypcji. Aby ją anulować, przejdź do swoich subskrypcji w App Store lub Google Play.

RevenueCat, usługa, której DisCam używa do sprawdzania subskrypcji, przechowuje historię Twoich zakupów DisCam Pro. Dane te są zapisywane pod losowym identyfikatorem, który nie jest powiązany z Twoim imieniem, nazwiskiem ani adresem e-mail. Aby je usunąć, wyślij nam wiadomość e-mail na adres info@discam.app, podając numer zamówienia z paragonu z App Store lub Google Play.

Więcej informacji o tym, jak DisCam przetwarza twoje dane, znajdziesz w naszej Polityce prywatności. Masz pytania? Napisz do nas na adres info@discam.app.